fbpx

НОВ ПРОЕКТ НА ЯВОР АД В ЖК ЧАЙКА, ВАРНА!

Мажоритарният собственик на Явор АД, Интерком Груп ООД придоби парцел с големина 3324 кв. м в близост до едноименния пазар в ж.к. Чайка, Варна.. Явор АД ще извърши цялостното менажиране на проекта – проектиране, продажби, строителство.

В момента се проектират разпределенията на апартаментите. Сградата ще е с два жилищни входа. От по-високите етажи ще се разкрива уникална морска панорама, а в обратната посока – обширна красива градска гледка. Жилищата ще бъдат комфортни – с големи стаи и мокри помещения и оптимални по размери тераси. Визията ще е с характерен стил – подходящ за елитното ниво на местоположението на сградата. Цените ще са конкурентни за района.

Клиентите, които имат интерес към този проект, могат да споделят на е-мейл адреса на Явор АД /Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите./ своите предпочитания за размера, изложението, изискванията си за търсеното от тях жилище. Както и да посочат контакти за връзка, за да получат цените и разпределенията на апартаментите, преди началото на продажбите. Или, за да се проектира определено жилище съобразно техните изисквания.

Явор АД и Интерком Груп ООД са утвърдени и надеждни инвеститори в град Варна, с дългогодишен опит, качествено изградени проекти, коректност и внимание към всеки клиент. Повече информация за проектите на Явор АД може да намерите на http://www.yavorad.com.

1225
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
18
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ