fbpx

"Явор" АД полoжи осветени камъни в основите на сграда "Младост" за просперитет на бъдещите собственици

01 Юли 2019г.

Изпълнителният директор на „Явор“ АД Мирослав Манолов положи сребърна монета в една от колоните на сграда „Младост“. Тя е подарък за бъдещите жители в сградата от г-н Евгений Перинов , собственик на строителната фирма „Перинов и синове” ЕООД, която изпълнява грубия строеж.

Влагането на сребърна монета във всяка построена от компанията сграда е традиция на „Перинов и синове“ ЕООД още от 2004 г. насам. На монетата са изписани 6 пожелания: дълг, родолюбие, достойнство, мъдрост, сила и красота, които да носят късмет и просперитет на бъдещите собственици на апартаменти. Сребърната монета е с проба 1000 и е сертифицирана и сечена от Българския монетен двор.

Строителството на сграда „Младост” започна в края на миналата година. Изградени са вертикалите към партера на вход 1. Направен е кофража и армировката на партер и предстои изливане на плочата на вход 2. Вход 3 е изграден до кота +5.05, а вход 4 има изляти вертикали към партерно ниво. В следващите седмици предстои изграждане на помещенията на кота 0, които са търговски площи.

Едно от предимствата на сграда „Младост“ е изолацията от стъклена вата Izover Clima 34 G3. Този топло и шумоизолационен пакет притежава: дълъг, почти вечен живот, устойчивост на атмосферни влияния и плесени, голяма механична устойчивост, високи акустични характеристики и е негорима, което практически прави сградата неуязвима към пожар. Друго предимство е седемкамерната PVC дограма с възможност за поставяне на троен стъклопакет, при което топлопреминаването се подобрява почти двойно, а шумът се намалява с над 90% и не на последно място - шумоизолационната мембрана върху всяка плоча, която ще се погрижи за вътрешния комфорт, тишина и спокойствие на живущите.

Строителството ще завърши в края на следващата година, като остават само 32 апартамента за продажба. 26 от тях се намират във вход 4, който през миналия месец беше преустроен от административна в жилищна секция. Останалите шест са разположени във входове от 1 до 3 и в момента имат промоционални цени.

В луксозния затворен жилищен комплекс „Азимут“ от общо 65 броя, непродадени са 19 апартамента с отлично разпределение, изложение и гледка към морето.

Остават броени дни до официалното представяне на най-новия и мащабен проект на „Явор“ АД - „ФЕМИЛИ ГАРДЪН“. Жилищният комплекс е единствен по рода си в град Варна със своя архитектурен стил - тип „Холандска улица“ и внушителен парк от 10 дка, без достъп на автомобили, подходящ за отдих, спорт и детски игри.

1211
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
15
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ