fbpx

ЗА НАС

 

Дружеството е създадено през 1945 г., като ТПК „Свобода“. През 1971 г. се слива с Промкомбинат „Явор“, а през 1978 г. и с ДИП „Сава Ганчев“. През 1990 г. се преобразува в дъщерна фирма на ДФ „Лазур“. Негов приемник от 1996 г. е „Явор“ ЕАД.

В резултат на масова приватизация се преобразува в „Явор“ АД с Решение на ВОС от 02.1998 г..

В периода от 1998 г. до 2016 г., „Явор“ АД, е публично дружество. Дружеството е с основен капитал в размер на 15 079 958 лева.

„Интерком Груп“ ООД е основен акционер на „Явор“ АД, притежаващ 90% от гласовете в общото събрание на дружеството.

„Интерком Груп“ ООД е водеща компания в национален мащаб за производство и търговия с метални изделия.

Предметът на дейност на „Явор“ АД е: Строителство на жилищни, търговски, промишлени и други сгради, придобиване или строителство на недвижими имоти с цел продажба, посредничество за сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти и движими вещи, извършване на сделки с интелектуална собственост.

Вече над 18 години ЯВОР АД стои твърдо на пазара за недвижими имоти с безупречен авторитет и репутация.

Нашето портфолио включва успешно изградени и реализирани единадесет жилищни сгради и две сгради с обществено предназначение, с общо РЗП 74 400 кв. м, както и новостроящите се, с общо РЗП 68 400 кв. м: Жилищен комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН – РЗП 51 800 кв. м и сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН – РЗП 16 600 кв. м.

Всички наши реализирани и настоящи проекти се отличават с качество, стил, уютна визия, функционалност и отлична локация. Забележителното е, че ние, не само изграждаме вашия дом, но създаваме и среда за пълноценен и приятен живот.

Въпреки кратките срокове, в които реализираме своите проекти, никога не правим компромис с качеството на строителните материали и последователността и пълнотата на технологичните процеси. С голямо внимание подбираме най – качествения бетон, тухли, топло и хидроизолации, покривни детайли, финишни покрития, дограма и стъклопакети, асансьори и парапети. Следим и прилагаме най–доброто от новите технологии в строителството.

Доверете ни се!

От Екипа на ЯВОР АД

1238
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
18
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ