fbpx

Топъл обяд за хора в нужда огранизират „Интерком Груп“ ООД и „Явор“ АД

09 Април 2020г.

Стартира кампания „Топъл обяд“ за бездомни и социално слаби лица. Инициативата е поета от „Интерком Груп“ ООД и „Явор“ АД. Кампанията се осъществява под патронажа на инж. Павлин Николов – собственик на двете варненски дружества. В тази връзка част от служителите оползотворяват свободното си време, като приготвят топла храна за над 100 сто на брой нуждаещи се хора. Храната се приготвя в кухнята на ресторант „Каприз“ в Търговски център „Явор“.

 

С големите постижения в бизнеса идват и все по-големите отговорности към всички обществени групи, с които една компания влиза във взаимодействие - отговорност към служителите, общностите, околната среда и обществото като цяло. Именно поради тази причина „Интерком Груп“ ООД и „Явор“ АД декларират своя ангажимент към нуждаещите се хора в тази нелека за цялото общество ситуация.

„Явор“ АД е един от големите инвеститори в строителството в гр. Варна. Всички проекти на компанията се отличават с безкомпромисно качество, стил, функционалност и отлична локация. Портфолиото на „Явор“ АД включва успешно изградени и реализирани девет жилищни сгради, две сгради с обществено предназначение, две новостроящи се – сграда „Младост“ и жилищен комплекс „Азимут“, както и жилищен комплекс „Фемили гардън“, чието строителство ще започне до два месеца. Повече информация за всички проекти на „Явор“ АД може да намерите на сайта на компанията - http://www.yavorad.com/new/bg/.

„Интерком Груп“ ООД е основен собственик на „Явор“ АД, „Явор Гардън“ ООД и още 12 дружества, с над 500 работници и служители. Компанията е водеща в национален мащаб в производството и търговията с метални изделия. Повече от 20 години името „Интерком Груп“ е синоним на професионализъм, коректност и отлично качество. Дружеството все по-успешно разгръща дейността си и в чужбина. Повече информация за „Интерком Груп“ ООД може да намерите на сайта на компанията - https://www.intercomgroup.bg/.

Организацията на кампанията е координирана с Община Варна и ще продължи до края на извънредното положение. Пакетираните топла супа и основно ястие, ще се доставят всеки ден до Приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица, който се намира в ж.к. „Победа“. Основна задача на Приюта е осигуряването на временен престой - до три месеца на пълнолетни бездомни граждани с постоянен адрес на територията на Община Варна.

 

1211
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
15
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ