fbpx

„Явор“ АД е инвеститор в строителството, като предметът на дейност на дружеството е: строителство на жилищни, търговски, промишлени и други сгради, придобиване или строителство на недвижими имоти с цел продажба, посредничество за сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти и движими вещи, извършване на сделки с интелектуална собственост.

„Интерком Груп“ ООД - водеща компания в национален мащаб за производство и търговия с метални изделия, е основен акционер на „Явор“ АД, притежаващ 90% от гласовете в общото събрание на дружеството.

Вече 15 години ЯВОР АД стои твърдо на пазара за недвижими имоти с безупречен авторитет и репутация.

Нашето портфолио включва успешно изградени и реализирани девет жилищни сгради, две сгради с обществено предназначение: Търговски център Явор и луксозна офис сграда Интерком Груп, с общо РЗП 74 240 кв. м, както и новостроящите се, с общо РЗП 75 200 кв. м: Сграда МЛАДОСТ – РЗП 17 400 кв. м., Жилищен комплекс АЗИМУТ – РЗП 6 000 кв. м. и Жилищен комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН – РЗП 51 800 кв. м.

Всички наши реализирани и настоящи проекти се отличават с качество, стил, уютна визия, функционалност и отлична локация. Забележителното е, че ние, не само изграждаме вашия дом, но създаваме и среда за пълноценен и приятен живот.

Въпреки кратките срокове, в които реализираме своите проекти, никога не правим компромис с качеството на строителните материали и последователността и пълнотата на технологичните процеси. С голямо внимание подбираме най – качествения бетон, тухли, топло и хидроизолации, покривни детайли, финишни покрития, дограма и стъклопакети, асансьори и парапети. Следим и прилагаме най–доброто от новите технологии в строителството.

Доверете ни се!

1136
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
15
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ