fbpx

Мебелна къща „Никора“ е създадена през 2006 година. Вече 12 години сме на пазара в Североизточна България и се надяваме, че сме се утвърдили като надежден партньор за хилядите домакинства които сме обзавели и за нашите бизнес партньори. За нас водеща философия е да предложим най-доброто съотношение между качество и цена, предлагайки професионално обслужване във всички аспекти.

Ние не просто продаваме мебели. За нас това не е просто бизнес. За нас Вашите мечти са наша кауза, Вашите грижи са наши грижи, защото ние знаем колко важен е уютът във Вашия дом. Защото ние знаем, че Вашият дом е Ваша малка крепост. Защото ние знаем че на където и да поемите по хилядите пътища – рано или късно се завръщате у дома. Защото за нас всичко е лично.

Нашият екип може да Ви предложи услуги от най-икономичния ценови клас до високия ценови клас. Ние можем да проектираме и изработим всякакви мебели по индивидуален проект или да Ви предложим готови мебели от нашите каталози на водещи български производители.

Мебелна къща „Никора“ разполага с два търговски обекта в градовете Варна и Белослав. А с онлайн магазина ни сме на един клик разстояние до всяка точка на България.

Мебелна къща „Никора“ – само за хубави хора!

1180
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
15
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ