fbpx

„Интерматрак“ е фирма с дългогодишен опит в обслужването на клиенти и предлагането на решения за комфортен и здравословен сън. Ние не сме просто марка, ние сме ваш приятел с професионален и мотивиран екип, който е готов да отговори на всички ваши въпроси. Нашата мисия е да помогнем на вас за един по-качествен сън. Всеки един от нас прекарва средно 23 години в сън, което ни води до мисълта, че матрака е един от най-важните елементи в нашия дом. Ние ще ви помогнем да се събуждате отпочинали, заредени с енергия и да имате все по-пълноценни и позитивни дни.

Ние предлагаме голямо разнообразие от промоции, варианти за плащане и транспорт. Всичко това е ориентирано към вас, за да можем да улесним и ускорим начина за получаване на вашата покупка.

Разполагаме с шоурум, в който може да видите над 100 модела матраци, над 150 модела възглавници и над 200 различни модела аксесоари.

При нас ще намерите разнообразни артикули за сън както следва:

Матраци, подматрачни рамки, възглавници, завивки, протектори, спално бельо, тапицирани спални, спални комплекти, тапицирани основи и решения за хотелско обзавеждане. Ние работим с производители от България, Европа, САЩ и Турция, доказали се през годините на българския и световния пазар.

Нашата работа не свършва до закупуването на артикул. Ние продължаваме да сме насреща при всеки възникнал проблем или въпрос. Готови сме да отговорим максимално бързо, за да бъде решен вашият проблем в най - кратки срокове. Ние се грижим за нашите клиенти като за наши приятели.

1136
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
15
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ