fbpx

"Неокомфорт" ЕООД е на българския пазар от 1999 г. Дружеството се занимава с проектиране, производство и монтаж на мебели за обзавеждане на помещения с жилищно, офис и хотелско предназначение. Екипът е изграден от професионалисти с опит в сферата на обзавеждането между 5 и 15 години. Категории: - Кухни - Дневни - Спални - Детско обзавеждане - Антрета - Гардероби - Офис обзавеждане.

Работим изцяло по индивидуален проект на клиента, с материали от ЛПДЧ и МДФ. Богатството на цветовата гама и съпровождащите ги мебелен обков и аксесоари, ни предоставят възможността да угодим на всеки вкус. Наши партньори са най-големите производители и вносители на ЛПДЧ, МДФ, мебелен обков, електродомакински уреди, матраци и пр.

Постигането на вътрешен комфорт и хармония в напрегнатото ни ежедневие, е цел, към която всеки от нас се стреми. Това до голяма степен се влияе и от заобикалящата ни среда. Хармонично обзаведеният дом е израз на вътрешното ни състояние. Нашата задача е да постигнем най-доброто за Вас, използвайки нашия опит. Производство на мебели от ПДЧ и МДФ по поръчка. Смели дизайнерски решения, изцяло съгласувани с Вас! Доставка до всяка точка. Проектиране, производство и монтаж.

Съвременната мебел притежава качеството да бъде създавана според строго индивидуалните особености на помещението. Вижданията и предпочитанията на клиента са водещ фактор за избор на подходяща концепция. За постигането на безупречен краен резултат, ние работим с най-добрите материали и технологии и разполагаме с последно поколение машини, като за качеството на изработката и монтажа се грижат специалисти с дългогодишен опит.

Вашето удовлетворение от постигнатия резултат е и наше удовлетворение!

1164
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
15
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ