fbpx

На територията на Caribi Bar са разположени прохладна и просторна лятна градина, коктейл бар с лаундж зона, боулинг писти, билярдни маси, маса за снукър, 2 дартса, електронни игри и уникален външен и вътрешен детски кът за почасово гледане на деца и организиране на детски рождени дни. Боулингът разполага с шест писти, две от които могат да бъдат приспособени за деца. Напълно обновен и още по- интересен!

Caribi Bar е удобно място за отмора и забавления за всички живеещи в близките квартали. Caribi Bar стана предпочитано място за развлечения и за хора от центъра и от по-далечни квартали на град Варна. Заведението се харесва изключително много заради уникалния си интериор и цветове, съчетани с приятна модерна музика. Всички сервитьори, бармани, рецепционисти, инструктори и аниматори предлагат обслужване на много високо ниво.

В Caribi Bar организираме фирмени състезания /Team building/, частни партита, семейни тържества, момински и ергенски партита, рождени дни на

боулинг пистите и детски рождени дни в Детски кът Caribi Kids. Също така провеждаме турнири по боулинг и билярд. Гост изпълнители и различни шоу програми!

Заповядайте, очакваме ви!

Caribi Bar се намира на срещуположната страна на Кауфланд Младост - бул. Република 117, Търговски център ЯВОР АД. Телефони за връзка с нас:

Управител - 0888 292 003

PR и Реклама - 0882 592 560

Детски Кът - 0885 560 260

1136
ПРОДАДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
15
ГОДИНИ ИНВЕСТИЦИИ
126200
РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ